Liverpool - Leicester 4-0

Träningsmatch - Singapore National Stadium, Singapore

Under de första 30 minuterna såg det bra ut för Leicester, man hade mycket bollinnehav, pressade hårt och skapade chanser, man var det bättre laget. Men åta minuter förstörde allt. Mellan den 30.e och 38:e minuten gjorde Liverpool tre mål och så var matchen förlorad. Men vi måste tillstå att Liverpool spelade som ett världsklasslag och Leicester har mycket att lära fortfarande. Även manager Enzo Maresca var av samma åsikt efter matchen: "Under de första 20-25 minuterna tyckte jag att alla var utmärkta. Det fanns egentligen ingen som stod ut före någon annan. Men jag måste nog ändå hylla Wilfred Ndidi för hans mittfältsspel. Han har fått en ny uppgift, att gå framåt mera, och det gjorde han bra. Han hade tre bra chanser, som den defensive mittfältaren han är har han inte varit van vid det, förhoppningsvis får han fler chanser framöver och då sätter han dem." Någon som jag personligen tyckte stack ut var den nye danske målvakten Mads Hermansen. Han gjorde flera bra räddningar och visade upp bra spel med fötterna. I första halvlek imponerade även Kasey McAteer.

Målen: 1-0 Darwin Nunez (30), 2-0 Bobby Clark (35), 3-0 Diogo Jota (38), 4-0 Ben Doak (64)

Startelvan: Mads Hermansen, Timothy Castagne (72), Jannik Vestergaard, Callum Doyle, Ricardo Pereira, Wilfred Ndidi, Harry Winks (76), Kiernan Dewsbury-Hall, Marc Albrighton (60), Patson Daka (72), Kasey McAteer

Avbytare: Danny Ward, Daniel Iversen, Jakub Stolarczyk, James Justin (72), Harry Souttar, Luke Thomas, Ben Nelson, Boubakary Soumaré, Hamza Choudhury (76), Wanya Marcal-Madivadua (60), Kelechi Iheanacho (72)

Rapport: Sören