Blue Army Sweden

Blue Army Sweden är en inofficiell fan club till "världens finaste fotbollsklubb" Leicester City Football Club. Vi är en liten sammanslutning lokaliserade i triangeln Hallsberg-Ludvika-Stockholm och vi växer långsamt, vilket är helt medvetet. Vi kan just nu tyvärr inte ta in några nya medlemmar i Blue Army Sweden, men givetvis är alla anhängare av Leicester City välkomna att höra av sig till oss, enklast via mail till foxes.of.sweden@telia.com Vi välkomnar all kontakt med likasinnade runt om i landet och världen!

1969 började det för de flesta av oss, det var då Sveriges Television startade sina sändningar av fotbollmatcher från England i det legendariska tv-programmet Tipsextra. Sören och Kenneth, som då gick i skolan tillsammans, blev båda förtjusta i det frejdigt spelande laget i sina blå/vita ställ. Under några år var båda två medlemmar i den dåvarande "Leicester City Supporters Club", klubbnålarna har vi kvar!

Blue Army Swedens tillkomst dateras dock till januari 1999, då Sören, Kenneth och Leif reste till London för att se favoriterna live för första gången, det var en kylslagen match på Selhurst Park mot Wimbledon där Leicester vann med 1-0 tack vare ett drömmål av Steve Guppy. Sedan har vi som sagt växt långsamt, precis i början på 2000-talet tillkom Torbjörn, 2005 Mikael, Palle och Mariette och 2011 växte vi med två nya medlemmar, Göran och Stefan. 2013 tog vi in ytterligare två, Jimmy och Harry, 2014 tillkom Tommy och Olle, 2015 Bjarne (Bjarne avled hastigt i juli 2017) och 2017 Bosse. 2019 välkomnade vi Luke Reilly, en Leicestergrabb som flyttat till Stockholm. Det gör att vi idag är femton medlemmar, du ser oss på bilder här nedanför med det årtal var och en började hålla på Leicester City.

                              ......och här har du oss och det året vi började supporta LCFC