Blue Army Sweden

Blue Army Sweden är en inofficiell supperterklubb till "världens finaste fotbollsklubb" Leicester City FC. Klubben startade i Hallsberg 1999 och de flesta av oss har varit Leicestersupportrar sedan 60-70-talet. Vi är som sagt en liten klubb men vi har medlemmar över hela Sverige, från Umeå i norr till Lund i söder. Medlemsansökning görs enklast via kontaktformuläret längre ned på denna sida. Men även de som inte vill bli medlemmar är välkomna att höra av sig till oss. Vi välkomnar all kontakt med likasinnade runt om i landet och världen!

Sören, Anthony, Leif, Torbjörn, Chris
Sören, Anthony, Leif, Torbjörn, Chris

1969 började det för de flesta av oss, det var då Sveriges Television startade sina sändningar av fotbollsmatcher från England i det legendariska tv-programmet Tipsextra. Sören och Kenneth, som då gick i skolan tillsammans, blev båda förtjusta i det frejdigt spelande laget i sina blå/vita ställ. Under några år var båda två medlemmar i den dåvarande "Leicester City Supporters Club", klubbnålarna har vi kvar!

Mariette, Göran, Harry
Mariette, Göran, Harry

Blue Army Swedens tillkomst dateras dock till januari 1999, då Sören, Kenneth och Leif reste till London för att se favoriterna live för första gången, det var en kylslagen match på Selhurst Park mot Wimbledon där Leicester vann med 1-0 tack vare ett drömmål av Steve Guppy. Då träffade vi Jocky från Weybridge, Leicestersupporter sedan födseln. Vi har sedan dess sett många matcher ihop med den glade engelsmannen. Sedan har vi som sagt växt långsamt, idag är vi 33 medlemmar, du ser oss på bilder här nedanför med det årtal var och en började hålla på Leicester City.

Stefan, Leif, Torbjörn
Stefan, Leif, Torbjörn
Tommy, Mariette, Palle, Sören, Bjarne, Göran och Stefan
Tommy, Mariette, Palle, Sören, Bjarne, Göran och Stefan

Här har du oss och året var och en blev Leicestersupporter.

Kontakta oss