Blue Army Sweden

Blue Army Sweden är en inofficiell fan club till "världens finaste fotbollsklubb" Leicester City Football Club. Vi är en liten sammanslutning, mestadels lokaliserade i Mälardalen och Skåne, och vi växer långsamt, vilket är helt medvetet. De flesta av oss har varit Leicestersupportrar sedan 60-70-talet. Medlemsansökning görs enklast via kontaktformuläret längre ned på denna sida, vi tänker dock fortsätta att växa i en långsam takt och endast ta in ett fåtal nya medlemmar varje år. Men även de som inte vill bli medlemmar är välkomna att höra av sig till oss. Vi välkomnar all kontakt med likasinnade runt om i landet och världen!

Sören, Anthony, Leif, Torbjörn, Chris
Sören, Anthony, Leif, Torbjörn, Chris

1969 började det för de flesta av oss, det var då Sveriges Television startade sina sändningar av fotbollmatcher från England i det legendariska tv-programmet Tipsextra. Sören och Kenneth, som då gick i skolan tillsammans, blev båda förtjusta i det frejdigt spelande laget i sina blå/vita ställ. Under några år var båda två medlemmar i den dåvarande "Leicester City Supporters Club", klubbnålarna har vi kvar!

Mariette, Göran, Harry
Mariette, Göran, Harry

Blue Army Swedens tillkomst dateras dock till januari 1999, då Sören, Kenneth och Leif reste till London för att se favoriterna live för första gången, det var en kylslagen match på Selhurst Park mot Wimbledon där Leicester vann med 1-0 tack vare ett drömmål av Steve Guppy. Då träffade vi Jocky från Weybridge, Leicestersupporter sedan födseln. Vi har sedan dess sett många matcher ihop med den glade engelsmannen. Sedan har vi som sagt växt långsamt, idag är vi förutom de tre först nämnda; Torbjörn, Mikael, Palle, Mariette, Göran, Stefan, Jimmy, Harry, Tommy, Olle, Bosse, Luke, Anders, Per, Martin, Anna, Daniel, Jonny, Anders, Per och Raoul. Det gör att vi idag är 24 medlemmar, du ser oss på bilder här nedanför med det årtal var och en började hålla på Leicester City. Bjarne från Västerås var också medlem av Blue Army Sweden, men han avled hastigt och tragiskt sommaren 2017.

Stefan, Leif, Torbjörn
Stefan, Leif, Torbjörn
Tommy, Mariette, Palle, Sören, Bjarne, Göran och Stefan
Tommy, Mariette, Palle, Sören, Bjarne, Göran och Stefan

                              ......och här har du oss och det året vi började supporta LCFC

Kontakta oss