Transferrykten

Nästa transferfönster

Vintern 2024  1/1 - 1/2


Senaste rykten:

27/11

Flera källor, även vår insiderkälla, skriver att Manchester City är på väg att värva en av de mest intressanta spelarna just nu, och sedan direkt låna ut honom till Leicester City. Det är den 19-årige mittfältaren Valentin Barco som spelar för Boca Juniors och Argentinas U21-landslag. Den mycket talangfulla ynglingen ses främst som vänsterback eller vänstermittfältare.

22/11

Ett nytt rykte om Wilfred Ndidi har börjat cirkulera, nu sägs att spanska Sevilla har börjat förhandla med Ndidis agent Victor Orta om en transfer till sommaren. Enligt säkra källor är Ndidis högsta önskan att spela i Premier League igen, men han håller alla dörrar öppna.

21/11

Tidigare har i media rapporterats att italienska Napoli är intresserade av Bodö/Glimts danske mittfältare Albert Grønbæk,  22. Albert Grønbæk lämnade danska AGF Århus för norska Bodö/Glimt sommaren 2022. 22-åringen gör succé i Norge. Mittfältaren har gjort 13 mål och fem assist på 42 tävlingsmatcher den här säsongen. I dag rapporteras att Lille, Galatasaray, Leicester City och MLS-laget Charlotte FC också är mycket intresserade av dansken tjänster.

Albert Grønbæk
Albert Grønbæk

16/11

Kelechi Iheanacho sitter med ett utgående kontrakt i sommar. Nu kommer ihärdiga rykten om att han kan lämna Leicester i januarifönstret. Det starkaste ryktet säger att turkiska Fenerbache kommer att föröka värva honom redan i januari.

12/11

Wilfred Ndidis kontrakt går ut i juni och flera klubbar är intresserade av den nigerianske landslagsmittfältaren. I går sades det att Tottenham Hotspur vill värva honom redan nu i januari och idag nåddes vi av ryktet att Barcelona vill värva honom.

8/11

Enligt TalkSport är Leicester en av flera klubbar som är intresserade av Villareals forward/vänsterytter Ben Brereton Diaz. Han kom fram genom Manchester Uniteds akademi och har spelat seniorfotboll för Nottingham Forest och Blackburn Rovers. Diaz gick på fri transfer till Villareal i somras, men här han han inte lyckats slå sig in i startelvan.

Ben Brereton Diaz.
Ben Brereton Diaz.