Transfernytt

De flesta transferrykten sprids i ekonomiskt syfte, dels är det är agenter som vill haussa upp sina spelare för att eventuellt kunna trissa upp försäljningspriset, och därmed även sin egen profit. Sedan är det nyhetsmedia som får fler annonsörer ju mer trafik de har på sina sidor. Så då är ju spridande av transferrykten ett bra sätt att få fler klick. Framför allt lockar rykten om stora spelare tidningar att sprida rykten vidare för att få fler besökare. Nästan 100 spelare sades vara aktuella för Leicester City sommaren 2021. Några få rykten visade sig stämma men majoriteten var bara trams. Så på denna sida kommer vi bara att rapportera om det vi verkligen har kännedom om, via våra egna mer tillförlitliga kanaler.

Nästa transferfönster: Januaritransferfönstret är öppet från 1/1-2022 till midnatt 31/1-2022.

Youri Tielemans

September 2021: Youri Tielemans har ännu inte skrivit på något nytt kontrakt med Leicester City. Ända sedan han avgjorde FA-cup finalen har man förhandlat med honom och hans agent, utan resultat. Det senaste förslag han fått att ta ställning till kommer att göra honom till klubbens bäst betalde spelare tillsammans med Jamie Vardy och Kasper Schmeichel. Tielmans själv säger att "inget nytt finns att berätta, jag är öppen för alla möjligheter".

Oktober 2021: Senaste nytt gällande Youri Tielemans är att Leicester City erbjudit ett nytt, väsentligt förbättrat kontrakt för honom att ta ställning till. Att han skulle ha förkastat budet, vilket flera medier rapporterat, är inte sant. Bollen ligger hos Tielemans men han har inte svarat ännu.