Transferrykten

Nästa transferfönster

Sommar 2023 > 14/6 - 1/9

Vinter 2024 > 1/1 - 1/2


Senaste rykten:

För januarifönstret 2023 redovisade vi endast de rykten som kom från "pålitliga" källor, framför allt en källa vi valt att kalla INSIDER. Av de 12 rykten vi valde att presentera här blev det en transfer till Leicester av en enda! Det blev dessutom ingen permanent transfer utan en lånetransfer, det var brasilianaren Tetê som lånades in. Sålunda kan vi säga att inte ens pålitliga källor behöver vara särskilt pålitliga. Vi kommer därför att vara ännu restriktivare med att publicera transferrykten framöver.

Juni

Enligt två relativt säkra källor, sportjournalisterna John Percy och Mike McGrath kommer vi att få ett besked om vem som blir Leicester Citys nye manager inom 14 dagar. Det ska enligt dessa båda stå mellan fyra personer, se bilderna nedan.

Maj

Enligt INSIDER har Leicester identifierat den 21-årige högeryttern Million Manhoef som möjlig transfer till sommaren. Nu spelar holländaren för Vitesse Arnhem.

April

Enligt Rob Tanner på The Athletic kommer Caglar Söyüncü i dagarna att skriva på ett förhandsavtal med Atletico Madrid. Söyüncüs kontrakt med Leicester går ut i sommar och han är fri att lämna klubben gratis.

Enligt den erkände sportjournalisten Fabrizio Romano leder Leicester City jakten på den georgiske målvakten Giorgi Mamardashvil som nu spelar för Sevilla i La Liga.

Mars

Enligt INSIDER har Leicester stort intresse i Lorients mittfältare Enzo Le Fée som ersättare för Youri Tielemans. Dessutom finns ett visst intresse för Chelseas mittfältare Ethan Ampadu, som just nu är utlånad till Serie A-laget Spezia.

Flera av varandra oberoende källor rapporterar att Leicester kommer att lägga ett bud på Sunderlands 22-årige målvakt Anthony Patterson. Den 189 cm långe målvakten är uttagen till Englands U21-trupp för de kommande matcherna mot Frankrike och Kroatien.

Februari

Enligt INSIDER finns tre mittfältare på Leicester Citys "bevakningslista" inför sommarens transferfönster. Det är Bristol Citys Alex Scott, Celtics Matt O´Reily samt Lorients Enzo Le Fe. Dessa är dock enbart intressanta om Leicester tvingas sälja någon mittfältare. Det ska även finnas en målvakt på önskelistan.

Januari

Enligt ett flertal källor kommer Manchester City att försöka värva James Maddison i sommar. Manchester City försökte att få till en transfer eller ett lån på januarifönstrets sista dag, men Leicester förkastade givetvis detta bud. Det är allmänt känt att Pep Guadiola är ett stort fan av Maddison.